Facebookmobilne aplikacijeŠto ima novoga

Kako možete izbrisati sve što Facebook zna o vašim aktivnostima

Izbrišite povijest Facebook veza s drugih web stranica i aplikacija

Ako ste korisnik Facebooka, vjerojatno se niste samo jednom odlučili prijaviti na web mjesto ili se prijaviti u aplikaciju putem svog Facebook računa. To je prikladnija metoda od olakšavanja korisnika na svim web lokacijama i u svim aplikacijama. Povezivanje s Facebookom na aplikaciju ili web mjesto dolazi s nekim troškovima koje teoretski ne osjećate, ali oni postoje. Jednom kada se odlučimo povezati s Facebookom na web mjestu ili u aplikaciji, Facebook tvrtka će znati što je naše područje interesa i isporučit će oglašavanje i članke u skladu s našim vezama s našim aplikacijama trećih strana.

Prošle godine Facebook je bio prisiljen omogućiti korisnicima pristup da izbrišu cijelu povijest svog Facebook računa pomoću web stranica i aplikacija trećih strana. Iako je tvrtka najavila da će se to dogoditi od 2018. godine, tek sada, početkom 2020. godine, korisnici imaju tu mogućnost.
Slično je s kolačićima i predmemorijima u internetskom pregledniku (Chrome, Firefox, Safari. Opera, itd.).
U posljednjem ažuriranju Facebook aplikacije za android i iOS, Facebook je predstavio mogućnost korisniku da izbriše ovu povijest.

Kako izbrisati povijest interakcije Facebook računa s web lokacijama i aplikacijama

Najjednostavnije je s mobilne aplikacije za android ili iOS. Prije svega, pripazite da imate najnoviju verziju Facebook aplikacije.

1. Postavke i privatnost
2. Postavke
3. Aktivnost izvan Facebooka
4. Očisti povijest

Nakon ovog koraka izbrisat će se cijela povijest interakcije s trećim stranama, ali imajte na umu da je moguće prijaviti se nakon nekih web stranica i aplikacija na kojima ste koristili svoj Facebook račun za provjeru autentičnosti.

Ova operacija ne briše povijest pretraživanja na Facebooku ili druge postavke aplikacije. Strogo se odnosi na Facebook interakciju s trećim stranama.

Oznake

Ostavi odgovor

Natrag na vrh
Blizu